Omniva laiendab pakiautomaatide võrgustikku

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva pakiautomaat.
Omniva pakiautomaat. Foto: Omniva

Omniva asub sel nädalal laiendama Eestis pakiautomaatide võrgustikku, lähinädalatel suureneb pakiautomaatide võrgustik pea veerandi võrra ning pakiautomaadid avatakse ka kuues uues asulas.

«Me näeme, et e-kaubanduse mahud suurenevad pidevalt ning inimesed kasutavad pakiautomaate järjest rohkem. Nõudlus uute pakiautomaatide järele on suur. Vastu tulles klientide vajadustele, laieneme me rõõmuga,» selgitas Omniva juhatuse liige Ansi Arumeel.

Arumeele sõnul näeb Omniva pakiautomaate ühe osana oma omnikanali lahendusest, millega antakse klientidele üha rohkem võimalusi saata ja vastu võtta oma saadetisi just neile sobival ajal, kohas ja viisil. Nii saadetise saatmiseks kui vastuvõtmiseks saab kasutada pakiautomaati, kullerit ja postkontorit ning kõiki neid kanaleid saab omavahel vastavalt vajadusele kombineerida.

«Me liigume oma teenustega sinna, kus on meie kliendid ja laiendame ka pakiautomaatide võrgustikku kohtadesse, kus seda varem olnud ei ole,» rääkis Arumeel. Nüüd tekib ka mitme väiksema asula elanikel mugav võimalus pakiautomaate kasutada.

Täiesti uue asukohaga masinaid lisandub 14. Uued pakiautomaadid paigaldatakse Tallinnas Ülemiste City, Õismäe Maxima, Norde Centrumi, Viru bussiterminali, Marienthali keskuse ja Nõmme turu juurde.

Mujal Eestis on uute pakiautomaatide asukohad Kose kauplus, Räpina Maxima, Kohila Konsum, Tapa Grossi pood, Kiviõli Maxima, Kohtla-Järve Maxima  ja Narva Kreenholmi Maxima.

Olemasolevaid pakiautomaate laiendatakse üheksal juhul – Tallinnas Kristiine keskuse, Tondi Selveri ja Magistrali keskuse juures ning Viimsi keskuse, Jõhvi Jewe, Keila Tarbijate Ühistu, Rakvere Turutare, Haapsalu Konsumi ja Narva Astri keskuse juures.

Lisaks vahetatakse 12 kohas vanemat tüüpi pakiautomaadid uute moodulmasinate vastu.

Laienemine algab 23. juulil ning kõik uued masinad saavad töökorda hiljemalt 14. augustil.

Kokku on pärast laienemist Omniva pakiautomaatide võrgustikus üle Baltikumi 181 automaati, neist 98 asuvad Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles