Hillar Tederit süüdistatakse Ukrainas firmade ebaseaduslikus ülevõtmises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillar Teder (paremal)
Hillar Teder (paremal) Foto: Liis Treimann

Ukraina raada ettevõtluse järelevalve komitee seostab president Viktor Janukovõtši valitsemise ajal toimunud ettevõtete ebaseaduslike ülevõtmistega ka Eesti ärimeest Hillar Tederit. Teder aga väidab, et raadas sõna võtnud parlamendisaadik on kogu loo «pea peale» pööranud.

Ukraina raada ettevõtluse järelevalve komitee juht Aleksandra Kužel teatas pressikonverentsil, et kahe kuuga on saadud ettevõtjatelt 78 avaldust nende ettevõtete ebaseadusliku ülevõtmise kohta president Viktor Janukovõtši valitsemise ajal, vahendas ERR uudisteportaal Ukraina uudisteagentuuri Unian.

Eraldi tõi Kužel sellisest juhtumist näitena välja Hillar Tederi katse omandada kaubanduskeskus Sky Mall.

Ärimees Hillar Teder ütles venekeelsele «Aktuaalsele kaamerale», et tegelikult tegid avalduse selle kohta, et nende ettevõtet püütakse ebaseaduslikult üle võtta, esimesena hoopis nemad ning praeguseks on avalikuks tulnud ka lepingud, kus on näha, kuidas nende oponendid ostsid ka kõige kõrgema astme kohtunikke neile soodsa kohtuotsuse tegemiseks ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles