Elisa sai teises kvartalis üle 7000 uue kliendi

Anette Parksepp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa.
Elisa. Foto: Toomas Huik

Selle aasta teises kvartalis kasvas Elisa kliendibaas võrreldes eelmise aasta sama ajaga enam kui 7000 kliendi võrra, ulatudes kvartali lõpus 647 453 kliendini. Kasvu jätkas ka ettevõtte käive, mis võrreldes mullusega suurenes ühe protsendi jagu.

Elisa juhatuse esimees Sami Seppäneni sõnul on Elisa käive käesoleva aasta teises kvartalis kasvanud tänu kliendibaasi suurenemisele. «Kliente on Elisa omakorda juurde võitnud kahelt rajapinnalt. Kõige enam on vilja kandnud Elisa panustused turu uusima 4G interneti välja arendamisse, millel pakutavad uued mobiilse interneti kiirused ja mugavad interneti kasutamise lahendused, on Elisale juurde toonud märkimisväärsel hulgal kliente,» sõnas Sami Seppänen.

«Samuti on teiste operaatorite võrkudest kliendid soovinud aastate kaupa mobiiltelefoninumbriga enim üle tulla just Elisa võrku. Tänu klientide eelistustele on Elisa numbriliikuvuse liidripositsiooni hoidnud juba viimased 4,5 aastat,» ütles Sami Seppänen.

Numbriliselt kasvas Elisa käive 2014. aasta teises kvartalis võrreldes aastataguse ajaga ühe protsendi  võrra. Käesoleva aasta teises kvartali ulatus Elisa käive 23,8 ning 2013. aasta sama aja jooksul 23,7 miljoni euroni.

Poolaastate võrdluses kasvas Elisa käive aga rohkemgi, suurenedes aastaga 2,7 protsendi võrra. Jooksva aasta esimeses pooles ulatus Elisa käive 46,2 ning 2013. aastal sama aja jooksul 44,9 miljoni euroni.

Telekommunikatsiooni turu trend liigub Seppäneni sõnul varmalt suunas, kus kliendid kasutavad nutiseadmetega rakendusi, mis eeldavad üha suuremaid internetikiirusi ja mahtusid. «Seetõttu mängib 4G interneti teenuskvaliteet tänasel turul väga olulist rolli ning 4G jõudmine oma klientideni on see, millele Elisa oma edasistes tegevustes jätkuvalt keskendub,» oli Seppäneni kindel sõnum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles