Oksjoniportaalis on võimalik soetada lemmikloomaks tolmurulli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oksjoniportaalis osta.ee müügis olev tolmurull
Oksjoniportaalis osta.ee müügis olev tolmurull Foto: www.osta.ee

Oksjoniportaal osta.ee-s on võimalik osta tavainimese jaoks tarbetud esemeid, kuid müüjad leiavad aja teha «kaubast» pilti ning portaali üles riputada.

Oksjoniportaalis osta.ee on müüki pandud meeldejääv telefoninumber 53812191 alghinnaga 10 eurot. Kahenädalase oksjoniga ei ole hetkel keegi pakkumist teinud, kuid oksjoni lõpuni on veel kuus päeva. Transpordiinfona on välja toodud, et ostja maksab transpordikulud. Uue telefoninumbri võib hankida siit.

Tolmurulli on võimalik soetada 24. juulini 10 sendilise alghinnaga. Müüja on kirjeldanud järgmiselt: «Imearmas koduloom. Pilt on illustreeriv, kuna oma suurust ja olekut muudab ta tihedalt. Elatub toidukübemekestest, viisakas ja viks, natukene laisapoolne. Trikke ei tee.» Oksjonipakkumist on võimalik teha siit.

Varia rubriigi alt on leitav 22 cm pikkune lehma sarv. Alghinnaks on 3 eurot, ühtegi pakkumist pole tehtud. Kui soov soetada see oksjoniväliselt, tuleb välja käia 5 eurot. Kui soov soetada ainulaadne ost, siis saab seda teha siit.

Kui soov soetada kasti täis esemeid, tuleb vaadata seda pakkumist. Pea- ja käevõru, metallvarras, punane üksik sarv. Kauba endale saamiseks tuleb ostjal järgi minna Laagrisse ning hetkel ei ole tehtud ühtegi pakkumist. Alghinnaks on 10 senti, ning oksjon kestab veel 9 päeva.

Viljandimaale on võimalik järgi minna kanderaamile, mille hinnaks on 450 eurot. Müüja kirjutab soov.ee portaalis järgmist: «Peatugi ja jala asend reguleeritav ja raami kõrgus ka.» Kanderaami kuulutust saab näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles