Leht: prügifirmas majandati seaduse ja eetika piiril

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragn-Sells
Ragn-Sells Foto: Karli Saul/SCANPIX

Ettevõtte ärijuht teeb suvepäevadel pilte ja kasseerib firmalt selle eest tasu, personalijuht osutab värbamisteenust mitte palgast, vaid oma ettevõtte kaudu, autokompensatsiooni saamiseks sunnitakse töötajad ettevõtjaks ning palga asemel saab ärikonsultandi ametis olev töötaja tasu oma firma kaudu arvet esitades, vahendab

Äripäev

prügifirmas Ragn Sells toimunut.

See kõik on mäng piiri peal nii maksustamise kui ka eetiliste tõekspidamiste mõttes. Ja seda kõike tehakse Eesti suurimas prügifirmas Ragn-Sells. Vähemalt nii väidavad mõned endised ja praegused töötajad, kes rääkisid kohtus ettevõtte siseelust ning firma juhtivtöötajate kasulikust majandamisest. 

Prügifirma Ragn-Sellsi ärijuht Agu Remmelg võtab osa kohtus kõlanud süüdistusi firma piiripealse majandamise kohta omaks, samas ta kaitseb neid, öeldes, et kogu asjaajamine firmas on toimunud korrektselt.

Loe kohtus antud ütlusi Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles