USS Security uueks juhiks sai Meelis Krämann

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Krämann
Meelis Krämann Foto: USS Security

Tänasest asub USS Security Eesti juhatuse esimehe kohale Meelis Krämann, kes võtab positsiooni üle ligi kolm aastat ettevõtet juhtinud Sven Nuutmannilt.

USS Security-ga liitudes võtab Krämann kaasa pikaajalise kogemuse teenindus- ja müügivaldkonnast. «Kuna teeninduse põhimõtted valdkonniti väga palju ei erine, siis minu kogemuse põhjal on usalduse säilimine ja kasv heade kliendisuhete alus,» rääkis Krämann.

Viimased seitse aastat oli Krämann juhatuse liige rahvusvahelises kinnisvarahaldusfirmas ISS Eesti, kus ta juhtis põhja regiooni. «Täna julgen ISS Eestist välja minna ja öelda, et tegemist on kardinaalselt teise firmaga, kui minu liitumise algusaastatel. ISS Eesti teenib raha, mis peaks olema kõikide omanike ja töötajate ühine soov igas ettevõttes,» ütles Krämann.

USS Security nõukogu esimehe Urmas Sõõrumaa sõnul ei tea ta paremat juhti kui Krämann, kes sobiks sellise suure teenidusettevõtte nagu USS Security ette: «Tunnen Meelist isiklikult juba sellest ajast, kui Eestis äri tegemine alles algas. Ta on oma karjääri jooksul järjekindlalt teenindusalal tegutsenud ja läbi käinud kõik teenindussektori tasandid. USS Security juhtima asumine on sellise kogemusega inimese jaoks ainult loomulik jätk.»

USS Security Eesti on kiirelt arenev turvaettevõte, kus töötab ligi 1300 inimest üle Eesti. Turvafirma põhitegevusteks on mitmekülgsete valveteenuste osutamine ning valveseadmete müügi-, paigaldus-, ja hooldusteenuste pakkumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles