Uus Android ajas HTC elevile

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HTC tegevjuht Peter Chou esitles märtsi lõpul HTC uut tipptelefoni koodnimega M8. Kas see viib HTC kauaoodatud tõusule?
HTC tegevjuht Peter Chou esitles märtsi lõpul HTC uut tipptelefoni koodnimega M8. Kas see viib HTC kauaoodatud tõusule? Foto: AP/Scanpix

Telefonitootja HTC teatas, et hakkab oma seadmeid esimesel võimalusel uue Androidi operatsioonisüsteemi tarkvaraga uuendama.

«HTC on Android L-i uutest omadustest elevil ning ootame kannatamatult, et saaksime neid oma klientidega jagada. Eesmärk on uuendada oma lipulaeva HTC One perekonna tooted nii kiiresti kui võimalik. Hakkame uuendusi välja andma HTC One (M8) ja HTC One (M7)-le üle maailma 90 päeva jooksul alates sellest, kui oleme Google’ilt saanud lõpliku tarkvara, seejärel võtame ette teised One perekonnaliikmed ja valitud seadmed,» teatas firma esindaja.

Kolmapäeval esitles Google oma arendajate konverentsil uut Androidi versiooni koodnimega L. Suurimad muudatused hõlmavad menüüde kujundust ja liikumist, samuti Chrome veebilehitseja integreeritust rakendusega, akusäästmist ning mõningaid mugavustoiminguid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles