Aktaprint ostab laienemiseks rohkem kui 1,2 miljoni euro eest trükiseadmeid

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kredex
Kredex Foto: Kredex

Trükiettevõte Aktaprint AS ostab Heidelberg Balticult lähiajal enam kui 1,2 miljoni euro eest trükiseadmeid, mille abil kaasajastatakse tootmist ja laiendatakse ekspordivõimalusi. Investeeringu tulemusena luuakse 10 uut töökohta, teatas ettevõte.

Aktaprindi juhatuse liikme Urmas Savi sõnul aitab investeering kasvatada ettevõtte tootmis- ja ekspordimahte.

«Investeering võimaldab tõsta ettevõtte käibe tänaselt 2 miljonilt eurolt vähemalt 4 miljonile eurole ning suurendada ekspordi osakaalu kolmandikust käibest vähemalt pooleni,» ütles Savi.

Investeeringu tegemiseks kasutab ettevõte KredExi tehnoloogilaenu.

«KredExi tehnoloogialaenu saavad ekspordipotentsiaaliga tööstusettevõtted kasutada panga või liisingu poolt nõutava omafinantseeringu katmiseks. Tänu tehnoloogialaenule saavad ettevõtted investeerida masinatesse ja seadmetesse, mis tõstab eksportijate konkurentsivõimet ja aitab seeläbi kaasa Eesti majanduse elavnemisele. Oleme tehnoloogialaenu väljastanud kokku 14 ettevõttele, kes on selle abil investeerinud 9 mln eurot,» ütles KredExi ettevõtlusdivisjoni juht Lehar Kütt.

Aktaprint on alates 1999. aastast tegutsev trükiettevõte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles