Tamkivi: erakond ei survestanud Palo otsuseid

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Tamkivi
Jaanus Tamkivi Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni aseesimehe Jaanus Tamkivi sõnul pole partei survestanud majandusminister Urve Palot praamihanget välja kuulutama, vaid iga minister teeb ise valitsusele oma ettepanekud, vahendab ERR uudisteportaal «Aktuaalset kaamerat».

Meelis Atonen väitis «Terevisioonis» ja Eesti Päevalehele antud intervjuus, et majandusminister Urve Palot sundis praamihanke osas meelt muutma ja riigile praamide ostmisest loobuma Reformierakonna surve.

Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni aseesimehe Jaanus Tamkivi sõnul ei ole konkursi väljakuulutamise puhul tegu ei millegi muu kui ajalise surve käes tehtud otsusega, kuna uute praamide ehitamiseks lihtsalt ei ole enam aega. Seda, et Reformierakond Palo otsuseid kuidagi survestanud on, ei pea Tamkivi võimalikuks.

«Mina saan Meelise emotsioonidest aru. Kaheksa aastat tagasi, kui see madin toimus, siis see oli kindlasti väga dramaatiline. Mis aga puutub töösse valitsuses ja ministeeriumi juhtimisse, siis iga minister tuleb kabinetti ikka oma ettepanekutega. Kui tema nendega tuleb, siis on need ka tema ettepanekud ja tema neid ka kaitseb. Seda, et keegi teine survestab ja paneb ministrile sõnu suhu ja käsib midagi teha - päris nii ju riigi juhtimises ikkagi ei käi,» ütles riigikogu Reformierakonna fraktsiooni aseesimees Tamkivi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles