Atonen ja Parts: Tallinna Sadama osalemine praamihankel on teater

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil liinil Rohuküla - Heltermaa sõitev praam Ofelia Rohuküla sadamas.
Pildil liinil Rohuküla - Heltermaa sõitev praam Ofelia Rohuküla sadamas. Foto: Margus Ansu

Endised majandusministrid Meelis Atonen (Reformierakond) ja Juhan Parts (IRL) rääkisid, et AS Tallinna Sadama nõukogu osalemine saarte ja mandri vahelise parvlaevaliikluse riigihankel on teater, vahendab ERR uudisteportaal.

«Nukuteater! Elame kaasa, tuleb pikem etendus. Noh, ma ei tea, kõik enne välja öeldud arvamused või lood: näiteks minister ütles, et tal ei olnud kindlust, et laevad valmis saavad - see kõik ju kinnitab, et tegelikult mingit plaani tõsiselt sadama kaudu asja ajada ei ole,» rääkis Meelis Atonen intervjuus ETV saatele «Terevisioon».

«Pärast eilset sadama nõukogu, teades, kuidas need asjad seal kõik toimivad - köögipoole pealt -, on kaks võimalust: et kas valitsus ja sadama nõukogu on kollektiivselt hulluks läinud või käib selline kolme-nelja inimese poolt hästi dirigeeritud näidend, mille eesmärgiks on selgelt kätte mängida eraettevõttele majanduslik võit maksumaksjate arvel,» ütles Juhan Parts ning lisas, et on nõus Atoneniga, et tegemist on pigem teise variandiga.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles