Tallinn Dolls haarab välisturge

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disainipäev Ehe Eesti Viru keskuses. Tallinn Dolls. Marion Isabelle Varik ja Mari Martin.
Disainipäev Ehe Eesti Viru keskuses. Tallinn Dolls. Marion Isabelle Varik ja Mari Martin. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Neli aastat tagasi loodud rõivaettevõte, seltskonnaüritustel nukulike kleitidega laineid löönud Tallinn Dolls on kiiresti kasvanud ja laienenud, kasum ja käive on pea kahekordistunud ning Helsingis avati kauplus, kirjutab Äripäev.

“Algus oli väga raske. Paljud ettevõtted kaasavad investeeringuid, kuid meie otsustasime, et teiste rahaga esialgu mängima ei hakka. Pakkumisi on olnud küll, kuid tundus õigem esimesed õppetunnid omal nahal läbi kogeda,” rääkis ettevõtte omanik, varem ka turundusagentuuri KalaMari loonud Mari Martin.

Lisaks Eesti eliitseltskonna prouade garderoobile on ettevõtte kleidid esindatud Londoni keti Debenhamsi Rocca al Mare kaupluses ja sügisest ka Riia omas. Rahvusvahelisel areenil Dollabeli kaubamärgi all figureeriv ettevõte soovib Debenhamsiga ka Londoni suunal edaspidi tihedamat koostööd teha. Ettevõte müüb oma kleite ka Peterburi kauplustes.

Hiljuti avas Tallinn Dolls poe Helsingis Kamppi keskuses.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles