Ligi Partsist: miks ta poeb seeliku taha?

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Riigikogu liige Kaia Iva tõstatas täna riigikogus küsimuse, miks rahandusminister Jürgen Ligi ei tahtnud eile vastata tema küsimusele eelarvevahendite kasutamise kohta ja põhjendas seda sellega, et «tulgu küsigu mehed ja ärgu naised hakaku neid asju küsima».

Ligi viitas, et tema arvates tahab küsimust küsida hoopis Juhan Parts, aga on saatnud Iva oma küsimust esitama.

«See eilne episood tulenes sellest, et te käisite ukse taga saamas küsimust Juhan Partsilt, kes ise ei julgenud ruumi tulla, ja ma reageerisin sellele, et miks ta poeb seeliku taha. Ma hea meelega teiega vestlen, aga Juhanit ma ei ole siin näinud kõigi nende kuude jooksul mitte kordagi. Koridoris eile korraks ütlesime kenasti tere, aga et ta tuleks ja debateeriks siin, seda ei ole. Ta on võimeline kuskil meedias või siis naiste suu läbi vaidlema,» rääkis Ligi. «Ja müts maha, et te olete nii tugev naine ja sellist seltskonda koos hoiate. Müts maha, aitäh teile! Teil on asjadest tavaliselt endal hea ettekujutus, aga fraktsiooni juhina kutsuge ta korrale – olgu ikka mees, tulgu saali!»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles