Majandus24 teeb otseülekande arenguideede konkursi lõppürituselt

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arenguidee konkursi žürii liikmed Maive Rute, Pirko Konsa, Tõnis Arro ja ideede autoreid intervjueerinud Ragnar Siil.
Arenguidee konkursi žürii liikmed Maive Rute, Pirko Konsa, Tõnis Arro ja ideede autoreid intervjueerinud Ragnar Siil. Foto: Erik Prozes

Neljapäeval, 12. juunil toimub Riigikogu konverentsisaalis Eesti Arengufondi arenguideede konkursi lõppüritus, millest teeb otseülekande ka Majandus24.

Otseülekanne kestab 12-16 ning selle aja jooksul esitletakse kümmet parimat ideed, mille on välja valinud žürii koosseisus Tõnis Arro (Eesti Arengufond), Pirko Konsa (Eesti Arengufond), Ville Jehe (Eesti Arengufond), Maive Rute (Euroopa Komisjon) ja Sten Tamkivi (ideekonkursi inspireerija, Andreessen Horowitz).

Kell 16 kuulutatakse Komandandi Aias välja ideekonkursi võitjad, kes väärivad aastast stipendiumi oma mõtte elluviimiseks.

Eesti Arengufond kuulutas arenguideede konkursi välja tänavu jaanuaris. Kokku laekus 143 ideed, mis arendaksid Eesti majandust ja tõstaksid inimeste elukvaliteeti. Konkursile saadetud parimad ja silmatorkavamad 91 ideed pääsesid www.arenguidee.ee veebi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles