Täpne jalgpalli MMi ennustus tõi 120-kordse võidu

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

ASi Spordiennustus kinnitusel ettevõtte käive jalgpalli MMi ajal oluliselt suurenenud ei ole, küll tõi ühele kliendile täpse tulemuse äraarvamine 120-kordselt raha tagasi.


ASi Spordiennustus toimetaja  Zoran Grojic märkis, et jalgpalli MM on üks populaarsemaid spordisündmusi ning sarnaselt olümpiamängudega on sel ajal ka mängijate aktiivsus suurem.

Kuna samal ajal on keskmisest vähem muid võistlusi (korvpalli hooaeg on läbi nii kõikjal Euroopas kui ka NBAs, samuti ka kohalik võrkpalli ja käsipalli hooaeg), siis suurem osa ennustusi on ikkagi seotud jalgpalli MM-iga.

Seetõttu ei too jalgpalli MM kaasa ettevõttele ka väga märgatavat käibekasvu. Samas on küllaltki palju neid kliente, kes ennustavadki vaid suurvõistluste, ehk jalgpalli EMi ja MMi või OMi ajal.

«Panustatakse väga erinevate summadega ning kasutatakse erinevaid ennustuse tüüpe, näiteks mitme mängu kombineeritud ennustused.

Tavaliselt jäävad panused saja krooni piiridesse. Kuid on ka mängijaid, kelle panused on mõnesajast kuni mõnetuhande kroonini,» tõdes Groijc.

Tema sõnul puudutas üks hiljutine suurim võit  just jalgpalli MMi tulemuse äraarvamist, mil omavahel võtsid mõõtu Itaalia ja Slovakkia.

«Üks mängija arvas ära õige skoori (3-2). Tulemusennustuse koefitsient oli 120,0 ja 100-kroonise panuse teinud mängija Pärnumaalt võitis sellega 12 000 krooni,» ütles Groijc.

Ta lisas, et tulemusennustuses ongi tavaliselt kõige suuremad võidud, sest ka koefitsiendid on seal tavalise võitjaennustusega võrreldes kõrgemad.

Ühele mängule tehakse MMi ajal umbes 400-500 panust tavalises võitjaennustuses.

Lisaks umbes samapalju on panuseid ka eriennustustes (täpne skoor, väravate koguarv, nurgalöökide arv, kollaste kaartide arv jne), mida Spordiennustus pakub igale mängule umbes 20 ringis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles