Imevidin lubab telefoni laadida 92% kiiremini

Hendrik Alla
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Legion Meter

Telefon saab juba enne õhtut tühjaks ja laadimine võtab 2-3 tundi aega? Kickstateris on imevidin, mille loojad lubavad, et aku laadimise kiirus tõuseb kuni 92%.

Legion Meteri nimeline jubin meenutab mälupulka ja pistetakse seinaadapteri või arvuti USB-pordi ja laetava seadme vahele. Külje peal on sellel pisike OLED ekraan. Tegijad väidavad, et Legion Meter on täiesti turvaline ja ei küpseta telefoni laadides ära.

Seadme sees on miniatuurne multimeeter, mis jälgib telefoni akukasutust, tehes mõõtmisi 500 korda sekundis. Saadud andmetele tuginedes otsustab Legion Meteri poolt patenteeritav algoritm, kuidas kõige kiiremini ja ohutumalt akut laadida. Kui kõlab uskumatuna, siis vaata loojate enda selgitust.

Inimesed igatahes usuvad sellesse, sest Kickstarteri kasutajad annetasid küsitud 10 000 dollari asemel juba üle 340 000 ja kampaania lõpuni on jäänud üle kahe nädala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles