Postkontoritest korjatakse e-sigaretid müügilt

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postkontor.
Postkontor. Foto: Liis Treimann

Tarbija24 poole pöördunud lugejat pahandas, et riiklik postifirma müüb postkontorites e-sigarette, mis on kättesaadavad ka alaealistele. Omniva (Eesti Post) müüs neid pilootprojekti käigus ning otsustas, et korjab need hiljemalt järgmisel nädalal müügilt.

«Eesti Post on Eesti riiklik firma, st et Eesti Vabariik soodustab e-sigarettide müümist kohtades, kus ka alaealised käivad,» märkis lugeja.

Omniva postiteenuse juht Kaido Padar sõnas, et e-sigarettide müügi näol oli tegemist pilootprojektiga. «Teadmata seda, et teie meile täna helistate, võtsime tegelikult eelmisel nädalal vastu otsuse, et me ei jätka nendega,» lausus ta. E-sigaretid korjab postifirma müügilt hiljemalt järgmisel nädalal, reklaamid võtab maha aga tänase päeva jooksul.

«Oleme teinud erinevaid pilootprojekte ja ma ei oska täpselt kommenteerida, miks otsustati e-sigarette müüma hakata,» tõdes kolm kuud ametis olnud Padar. «Mina vaatan teenuseid ja kaupu laiemalt, et missuguseks need postkontorid tulevikus muutuvad, milline on kontseptsioon, kui kaua need lahti on, kui kiiresti klient peab saama teenindatud jne.»

Padari sõnul ongi e-sigarettide müügist loobumise põhjuseks osalt seesama kontseptsiooni küsimus, aga ka käibe küsimus ja see, missugust imidžit firma postkontoritele tahab. «Eks sellest see tingitud oligi, et vaatasime üle ja mõtlesime, et me ei soovi enam e-sigarettidega jätkata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles