CV-Online'i möödunud aasta kasum kasvas 26 protsenti 703 815 euroni

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CV.
CV. Foto: SCANPIX

Töökuulutuste edastamisega tegeleva CV-Online Estonia OÜ käive kasvas mullu 18,6 protsenti 2,9 miljoni euroni ja kasum 25,5 protsenti 703 815 euroni.

Ettevõtte esialgsetel hinnangutel on CV-Online suutnud säilitada turuliidri rolli netivärbamisteenuste turul Baltikumis, omades ligi 50-protsendilist turuosa Eestis ja Leedus ning üle 70-protsendilist turuosa Lätis. Jooksev majandustegevus on kasumlik ning ärimahud kasvavad, kirjutab ettevõte majandusaasta aruandes.

CV-Online plaanis käesoleval aastal maksta dividendideks 1,4 miljonit eurot, mis jätaks ettevõtte bilanssi jaotamata kasumiks 261 646 eurot.

Möödunud aastal töötas CV-Online'is kolme Balti riigi peale kokku keskmiselt 45 inimest, kelle palgakulu moodustas kokku 970 066 eurot.

Käesoleva aasta põhieesmärgiks on CV-Online endale seadnud turuosa juurdevõitmise ning võimalike lisateenuste arendamise.

Alma Media kontserni kuuluvale CV-Online Estonia OÜ-le kuuluvad tütarettevõtteid CV-Online Latvia SIA ja UAB CV-Online LT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles