Selver jätkab koondamistega

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selver koondab ja korraldab oma tegevust ümber.
Selver koondab ja korraldab oma tegevust ümber. Foto: Eveliis Eek / Valgamaalane

Kaubanduskett Selver jätkab erinevate ametikohtade koondamisega, Postimehele teadaolevalt tehti viimased koondamisotsused möödunud nädalal.

Konkreetsetest nimedest ja ametikohtadest rääkimist Selveri pressiesindaja Annika Vilu korrektseks ei pea, kuid kinnitas lehele, et info koondamiste kohta vastab tõele.

Selveri keti juht  Kristi Lomp kommenteeris Postimehele, et kuna  Kaubamaja Grupis ühendatakse erinevaid ärifunktsioone juba aastaid, siis on ettevõtetel ühine raamatupidamine, mitu aastat ühine IT ja järgemööda otsitakse sünergiat ka teistes valdkondades, näiteks finantsjuhtimises.

«Sellega seoses on ajas muutunud ja muutumas ka Selveri struktuur, kus on ametikohti nii kadunud kui ka juurde tulnud,» lisas ta.

Sellest, et Selver koondab osa ametikohti ning pakub töötajatele ettevõttes asemele uut tööd, kirjutas Äripäev juba märtsis. Muuhulgas lahkus alles hiljuti ametist ka Selveri tegevjuht Andres Heinver.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles