Suured kaubaketid on pühade ajal lahti

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Suurejõe Selver.
Pärnu Suurejõe Selver. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Enamik toidukaupadega kauplevaid kaubakette on pühade ajal lahti nagu tavaliselt, sest siis on võimalik head käivet teha.

Prisma ja Selver hoiavad võidupühal ja jaanipäeval oma poed lahti täpselt sama pikalt kui tavalistel päevadel.

«Oleme avatud 8-23 nagu tavaliselt. Meil pole poed jaanipäeval kunagi vähem lahti olnud. Vaid jõululaupäeval sulgeme tund varem ja 1. jaanuaril avame tund hiljem,» ütles Prisma esindaja Reet Ratas.

Ka Selveri uksel pole tänavu silte pühade lahtiolekuaegade kohta ja kui kassas küsida, saab klient vastuseks: «Oleme lahti nagu tavaliselt.»

Rimi sulgeb nii 23. kui 24. juunil uksed siiski ühe tunni võrra varem – kella 23 asemel 22 ajal. Poeketi turundusjuhi Evelin Mägioja sõnul on varasemad aastad näidanud, et ostjaid nende pühade aegu jagub, sest inimestel on vaja pidevalt varusid täiendada.

«Kuigi töötajaile tuleb «punastel» päevadel rohkem maksta, tasub see poekettidel suuremate müügimahtude tõttu ära ja keegi ei taha teistest kehvem olla,» lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles