Eesti turvaettevõtete liit sai uue juhatuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USS Security tähistas oma sünnipäeva James Bondi esilinastusega
USS Security tähistas oma sünnipäeva James Bondi esilinastusega Foto: Viktor Burkivski

Turvaettevõtete Liidu liikmed valisid uue juhatuse. Liidu liikmetest on esindatud juhatuses: Hannes Roosaar (Eurex CS OÜ), Janno Kallikorm (Hansab AS), Kalle Reinart (Securitas Eesti AS), Marina Koit (Henert Grupp OÜ), Marko Koka (USS Security Eesti AS), Villu Õun (G4S Eesti AS) ja Ülo Kala (Telegrupp AS)

Juhatuse esimehena jätkab Kalle Reinart (AS Securitas Eesti), juhatuse aseesimeheks on Ülo Kala (Telegrupp AS). Turvaettevõtete Liidu tegevjuhina jätkab Kaupo Kuusik.

Turvaettevõtete Liidu eesmärgiks on aidata kaasa valdkonna arengule, esindada ja kaitsta Liidu liikmete huve suhetes riiklike asutuste ja teiste institutsioonidega ning tagada turusuhetes headest turvamistavadest kinnipidamine. Turvaettevõtete Liitu kuuluvad valdkonna juhtivad ettevõtted, kelle turuosa on hinnanguliselt 87 protsenti kogu Eesti turvaturust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles