Ossinovski: Rail Balticul hetkel veel kaubanduslikku potentsiaali ei ole

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Ossinovski.
Oleg Ossinovski. Foto: Urmas Kamdron

Täna Muugal toimuval transiidikonverentsil on korduvalt teemaks tulnud ka Rail Balticu teema, näiteks kinnitas Spacecomi juhatuse esimees Oleg Ossinovski, et temale see projekt väga meeldib, kuigi kaubanduse potentsiaali sellel hetkel veel ei ole.

«Mulle väga meeldib see projekt. Reisijad on kindlasti huvitatud, investeering on teretulnud, kuid kaubanduse potentsiaal tal hetkel puudub,» leidis Ossinovski.

Samas lisas Ossinovski, et klient tuleb siis kui midagi on juba olemas ning see kehtib ka Rail Balticu puhul. «Eks see selline muna ja kana küsimus ole,» nentis ta.

Ka SEB panga analüütik Ruta Arumäe ning Sillamäe Sadama nõukogu esimees Tiit Vähi avaldasid Rail Balticu suhtes toetavat hinnangut.

Riigikogu majanduskomisjoni kuuluvad Olga Sõtnik ning Deniss Boroditš kinnitasid, et Rail Balticu teema on riigikogus pidevalt laual.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles