Jaan Feldmann lahkus Ateast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atea
Atea Foto: Atea

Alates tänasest ei ole Jaan Feldmann enam Atea juhatuse liige. Kolmeliikmelise juhatuse esimehena jätkab Ruslan Štšerbjuk ning juhatuse liikmetena Henrikas Genutis ja Simonas Stūrys, teatas ettevõte.

Aasta alguses lahkus ettevõttest ka senine tegevjuht Toomas Mõttus, kes sarnaselt Feldmanniga tuli Ateasse tööle peale OÜ NG Infra ja Atea liitumist kaks aastat tagasi NG Infrast. Feldmanni vastutusala Ateas oli lisaks liitumise lõpuleviimisele serverikeskuste lahendused ja pilvetehnoloogia.

«Jaan Feldmanni üks peamistest ülesannetest oli NG Infra ja Atea liitumise koordineerimine ja lõpuleviimine. Jaani asumisega Atea juhatuse liikmeks kaks aastat tagasi sai Atea juurde uut kompetentsi ja rikkaliku kogemustepagasi, mis aitas meil tiheda konkurentsiga IT valdkonnas edukad olla,“ ütles Atea juhatuse esimees Ruslan Štšerbjuk.

«Arendasin ja juhtisin NG Infrat 14 aastat – kuni Ateaga liitumiseni. Pärast kaheaastast üleminekuperioodi on Atea varasemast veel edukam – kui 2012. aastal oli meie müügitulu 9 miljonit eurot, siis 2013. a juba üle 16 miljoni. Nüüd on üks periood minu elus läbi saanud ja otsustasin mõneks ajaks aja maha võtta. Uutest väljakutsetest on praegu veel vara rääkida, kuid on kindel, et jään endiselt IT-ga seotuks,“ ütles Jaan Feldmann.

Atea Eesti müügitulu 2013. aastal oli 16,1 miljonit eurot. Kuigi kõige suurema osa Atea 2013. a müügitulust tõi IT taristu lahenduste osakond, näitasid ka teised osakonnad müügimahtude kasvu. Käesoleva aasta müügitulu kasvuks prognoosib Atea 20%.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles