Tele2 sai tagasi oma pikaaegse turundusjuhi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Seema
Kristjan Seema Foto: Tele2

SEB turundus- ja kommunikatsioonidivisjoni juht Kristjan Seema naases Tele2-e turundus- ja müügidirektoriks ning juhatuse liikmeks, teatas operaator.

Tele2 Eesti juhatuse esimehe Argo Virkebau sõnul töötas Kristjan Seema Tele2-s 13 aastat, mis teeb temast suurima kogemusega turundusjuhi sektoris.

«Me oleme pikalt koos tegutsenud ja meie visioon klapib. Kristjan ühendab ettevõttes turundus- ja müügiosakonnad, et mõlemad harud efektiivselt ja täpselt ühte sammu käima panna,» ütles Virkebau.

Lisaks Kristjan Seemale on Tele2 juhatuses tegevdirektor Argo Virkebau, finantsdirektor Kristina Toms ning tehnoloogiadirektor Ervins Kampans.

Tele2 osutab Eestis teenuseid 506 000 kliendile. Tele2 kuulub rahvusvahelisse Tele2 gruppi, millel on ülemaailmselt 15 miljonit klienti kokku 10 riigis. Tele2 on noteeritud NASDAQ OMX Stockholmi börsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles