Kopli liinid pandi uuesti enampakkumisele

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kopli liinidele tegi pakkumise Londoni ärimees Paul Cooke.
Kopli liinidele tegi pakkumise Londoni ärimees Paul Cooke. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnavaraamet kuulutas välja uue enampakkumise Kopli liinide kinnistute müügiks.

Tallinna linnale kuuluvad kinnistud on kavas müüa kombineeritud pakkumise korras ühtse müügiobjektina alghinnaga kokku 1, 5 miljonit eurot. Kombineeritud pakkumise esimese etapi pakkumiste esitamise tähtaeg on 18. novembril, teatas linn.

«Paraku loobus Kopli liinide ostust huvitunud ning ainsana pakkumises osalema kvalifitseerunud Suurbritannia firma Ransome´s Trading Holding Company Ltd ostuprotsessi jätkamisest,» nentis abilinnapea Eha Võrk.

«Loodetavasti kujuneb Kopli liinidele arendaja leidmiseks äsja välja kuulutatud uus konkurss edukaks ning küllap on selle perspektiivika ala omandamisest huvitatuid seekord rohkem,» lootis Võrk.

Kopli liinide projekt hõlmab ligi 17 hektari suuruse maa-ala, millest hoonestatavate kinnistute pindala on ligi 6 hektarit, ligi 11 hektarit on aga üldkasutatav, ühiskondlike ehitiste ja transpordimaa.

Kopli liinide ja lähiala detailplaneeringu kohaselt on võimalik sellele alale ehitada ühe- kuni viiekorruselisi korterelamuid – kokku kuni 527 korterit - ja 38 ühepereelamut.

Kopli liinide alal asuvate linnale kuuluvate kinnistute müügi kombineeritud enampakkumise korras otsustas Tallinna linnavolikogu mullu 13. juunil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles