Margus Linnamäe ei välista järgmisi investeeringuid meediasse

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Meedia suuromanikud Mart Kadastik ja Margus Linnamäe (paremal).
Eesti Meedia suuromanikud Mart Kadastik ja Margus Linnamäe (paremal). Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Postimehe suuromanik Margus Linnamäe ütles BNSi enamusosaluse ostu kommenteerides, et meediaäri pole kiirelt kasvav valdkond, kuid on stabiilne.

«Tegemist pole kiirelt kasvava äriga. Tõsi on ka see, et meediaäris on toimumas kiired sisemised muutused, millele on vaja õigesti reageerida. Samas on valdkond stabiilne, sest vajadus objektiivse ja professionaalselt töödeldud informatsiooni järele on püsiv,» põhjendas Linnamäe investeeringuid meediasse.

Uusi investeeringuid meediasse ta ei välistanud. «Ei tahaks seda hetkel kommenteerida, aga kui midagi selles suunas juhtub, siis annan sellest teada,» ütles ta.

BNSi investeerimise võimalust pakkusid talle BNSi omanikud. Postimehe ja BNSi ühendamist Linnamäel plaanis ei ole. BNSi positsioon Eestis ja Leedus on Linnamäe sõnul korralik, peamine väljakutse on aga Läti turul.

Suuri muudatusi BNSi töötajad esialgu tõenäoliselt kartma ei pea. «Struktuuris ei ole olulisi muudatusi plaanis, kuid see on lõppude lõpuks tegevjuhi otsus,» ütles Linnamäe.

Täna selgus, et Margus Linnamäe MM Grupi tütarettevõte UP Invest omandab 55-protsendilise osaluse BNSi omavas Uudisvoog OÜs.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles