RIA: Windowsi kasutajad peaksid paigaldama turvauuenduse

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Internet Explorer
Internet Explorer Foto: Microsoft

RIA palub kõigil Windowsi operatsioonisüsteemi kasutajatel paigaldada turvauuendus, mille tarkvaratootja Microsoft tegi kättesaadavaks eile õhtul.

Uuendus lahendab kriitilise vea veebisirvikus Internet Explorer, lisaks tuleb kasutajatel kindlasti uuendada ka Adobe Flash tarkvara.

Võimaluse korral soovitab RIA sisse lülitada automaatne tarkvara uuendamine nii Microsofti kui teiste tootjate tarkvara kasutamisel.

Seekordsed tarkvaraparandused on uuemate Windowsi versioonide kõrval erandkorras kättesaadavad ka Windows XP kasutajatele, mille toetamise ja uuendamise lõpetamisest Microsoft kuu alguses lõpetas.

XP kasutajatel tuleks kiiremas korras regulaarsete uuenduste toeta jäänud tarkvara välja vahetada Micorosofti uuema operatsioonisüsteemi või alternatiivide, nagu näiteks Apple OS X või vabavaralise Linux operatsioonisüsteemi vastu. OS X valimisel tuleb vahetada välja ka riistvara.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles