Pärnu Juhtimiskonverentsil testitakse kandidaatide sobivust europarlamenti

, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Kallas
Kaja Kallas Foto: Peeter Langovits / Postimees

Tänavusel Pärnu Juhtimiskonverentsil toimub Euroopa Parlamenti pürgijate debatt, kus lisaks isiklikule meisterlikkusele pannakse proovile ka kandidaatide koostööoskused. Paneelis osalevad Tunne Kelam, Kaja Kallas, Ivari Padar, Kadri Simson ja Martin Helme.

15.-16. maini toimuva konverentsi fookuses on väärt juhtide kadumine ning erinevad ootused, millega tänased liidrid silmitsi seisavad. «Euroopa Parlamendi valimisi peetakse naljatamisi võimaluseks kedagi Eestist ära saata. Samas sõltume oma esindatusest Brüsselis järjest enam ning väga oluline on nii meie saadikute individuaalne suutlikkus kui ka nende koostöövõime. See, kellele anname juhiloa, on väga oluline ja selleks testime seekordseid võtmekandidaate teie silme all Pärnus,» rääkis Juhtimiskonverentsi programmimeeskonna juht Anti Orav.

Kandidaatide sobivust tähtsale tööle aitavad hinnata avara pilguga ajakirjanik Neeme Raud, armastatud laulja, saatejuht ja mälumängur Ivo Linna ning kogenud juhtimiskonsultant Riina Varts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles