Inimesed vahetavad oma iPhone’id Galaxy S5 vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung Galaxy S5. Pilt on illustratiivne.
Samsung Galaxy S5. Pilt on illustratiivne. Foto: AFP / Scanpix

Juba enne müügi algust ennustati, et Samsung Galaxy S5 saab olema erakordselt edukas. Inglismaal näiteks asendas enam kui kolmandik mobiilivahetajaid oma iPhone’i uue Samsungi lipulaeva vastu.

Telegraphi andmetel vahetati kõige enam S5 vastu välja iPhone 4S, millele järgnes Samsung S3 ja kolmandal kohal mõnevõrra üllatuslikult iPhone 5S, millest täiuslikumat telefoni pole Apple veel suutnud toota.

Seitsme päevaga müügiletulekust alates on S5 haaranud 0,7 protsenti iPhone’ide ja Androidide kombineeritud turust. Sama aja jooksul saavutas iPhone 5S 1,1% osaluse. Portaal Localytics tõlgendab neid andmeid nii:
Teadaolevalt moodustavad kogu nutitelefonide turust 80% erinevad Androidiseadmed. Isegi kui eeldada, et kõik ülejäänud on iPhone’id (aga tegelikult kuulub sinna ka Windows Phone ja BlackBerry) on 0,7% Androiditurust tõsine hulk seadmeid. Ja see on saavutatud ühe nädalaga.

Kõige usinamad on Galaxy S5 omandamisel ameeriklased: 64% protsenti kõigist neist on müüdud USAs. 23 protsenti kuulub eurooplastele ja ülejäänud 13% muude maailma riikide elanikele.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles