Tartu Kaubamaja keskuse käive oli esimeses kvartalis 11 miljonit eurot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Kaubamaja
Tartu Kaubamaja Foto: Margus Ansu

Tartu Kaubamaja keskust külastas 2014. aasta esimeses kvartalis 1,3 miljonit klienti, mida on võrreldes möödunud aastaga 4% rohkem. Keskuse käive ulatus aasta esimeses veerandis 11 miljoni euroni, kõige enam suurenes keskuses ilu-, kodu- ja lastekaupade müük.

Tartu Kaubamaja keskuse tegevjuhi Marju Jeedase sõnul on ostuaktiivsus tavapäraselt esimeses kvartalis pärast jõule ja pühi pisut tagasihoidlikum ning tarbijad kaaluvad oste rohkem läbi.

«Võrreldes eelmise aastaga kasvas külastajate arv esimeses kvartalis kõige enam veebruaris, mil keskust külastas 6% rohkem kliente. Kokkuvõtlikult on esimese kvartali tulemused Tartu Kaubamaja keskuse jaoks igati ootuspärased ja rahuldavad. Järgnevates kvartalites ootame samuti mõõdukat kasvu, kuid hüppelisi muudatusi kaubanduses ega tarbija käitumises ei ennusta,» sõnas Jeedas.

Tartu Kaubamaja müügitulu 2013. aastal ulatus 51 miljoni euroni ning seda külastas eelmisel aastal 5,4 miljonit inimest. Tartu Kaubamaja keskuses on kokku 16 000 ruutmeetrit kaubanduspinda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles