Elektrilevi hangib 2,5 miljoni euro eest elektrivõrgu projekteerimistöid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Elektrilevi sõlmis riigihankel edukaks osutunud ettevõtetega lepingud, mis tagavad järgmise kahe aasta jooksul vajalikud jaotusvõrgu projekteerimistööd üle Eesti, teatas ettevõte.

Lepingud hõlmavad hinnanguliselt poole Elektrilevi kõikidest elektrivõrgu ehitamiseks ja uuendamiseks tehtavatest projekteerimistöödest. Tööd sisaldavad alajaamade uuendamise ja ehitamise, maakaabel- ja õhuliinide ning teiste elektrivõrgu osade projekteerimist.

Kaheks etapiks ja viieks projekteerimispiirkonnaks jagatud hankes osales kokku 28 ettevõtet. Elektrilevi partnerettevõteteks said OÜ Pluvo ja OÜ Keskkonnaprojekt ning kaastöövõtjaks OÜ Eltam, kes asuvad lepingud täitma käesoleva aasta 1. juulist. Lepingud sõlmiti kaheks aastaks pikendamisvõimalusega omakorda kaheks aastaks.

Elektrilevi on suurim jaotusvõrguettevõte Eesti enam kui 30 võrguettevõtte seas. Elektrilevi haldab ligikaudu 61 000 kilomeetrit elektriliine ja enam kui 22 000 alajaama. 2013. aastal investeerisiti võrguteenuse arendamisse 108 miljonit eurot ja 2014. aastal kavandatud investeeringumahuks on 105 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles