Titaanide videoheitlus: Nexus 5 vs Galaxy S5

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nexus 5 ja Samsung Galaxy S5
Nexus 5 ja Samsung Galaxy S5 Foto: Ekraanitõmmis

Samsungi uus lipulaev Galaxy S5 on varustatud uusima Qualcomm Snapdragon 801 protsessoriga. Kas sellest piisab, et S5 kuulutada kiireimaks Android-telefoniks planeedil Maa?

Videotestis pandi S5 vastamisi Nexus 5 telefoniga, mille põues tuksub Qualcomm Snapdragon 800 protsessor. Paberite järgi peaks S5 kiirem olema. Videotestis vaadati, kui kiiresti suudavad telefonid täita just neid ülesandeid, mida kasutajad neile iga päev jagavad: veebilehtede avamine ning rakenduste laadimine.

Tulemus: peaaegu iga ülesande puhul oli Nexus 5 karvakese võrra kiirem kui Samsung. Ainult Facebooki suutis Samsung kiiremini laadida. Hoolimata jõulisemast protsessorist ripub Samsungil kivina kaelas TouchWiz kasutajaliides ja hulgaliselt eellaetud tarkvara, nagu korealaste puhul kombeks. Nexus 5 puhas Android on kasutades kiirem.

Video allpool.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles