Estonian Airi pardapersonali uue vormirõiva konkursi võitja selgunud

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Estonian Airi uute vormirõivaste konkursi võitis Tiina Talumehe disainitud kollektsioon.

Estonian Air kirjutab Facebookis, et pingelises konkurentsis krooniti võitjaks kollektsioon number 3, mille disainis Tiina Talumees ning mille tootja on Profiline.

Veebihääletuse võitis Katrin Kuldma (Chocolate Group) kollektsioon number 4.

Kollektsiooni nr. 3 puhul sai moekunstnik Inspiratsiooni rahvusliku lennukompanii vormirõivaste loomiseks 50-ndate aastate klassikalisest moejoonest. Autor kasutab oma töödes õrna naiselikkust ja mehelikku väljapeetust, põimides sellesse oskuslikult naturaalsust ja rahvuslikkust.

Kollektsiooni nr. 4 nimi on «Tuulte pöörises». Selle kontseptsiooni aluseks on karge põhjamaine minimalism, tuulte pöörises omandatud kosmopoliitsus ja inspiratsioon rahvuslikust pärandist.

Estonian Air kuulutas märtsi lõpus moekunstnikele ja kodumaistele rõivatootjatele välja konkursi pardapersonali vormiriiete uuendamiseks. Lõpuks jäid sõelale nelja tuntud Eesti moelooja võistlustööd, mille hulgast žürii ja rahvas valisid oma lemmikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles