Eesti spaasid hakkab Venemaal reklaamima priimabaleriin

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priimapaleriin Marina Tširkova
Priimapaleriin Marina Tširkova Foto: Eesti SPA Liit

Eesti SPA Liidu uueks näoks Peterburis sai Rahvusooper Estonia priimabaleriin Marina Tširkova.

Siinseid tervisekeskuseid, sanatooriume ja spaakuurorte ühendav assotsiatsioon Eesti Spa Liit alustab juunis Peterburile suunatud kampaaniaga, mille eesmärk on tutvustada Eesti spaakultuuri, -ajalugu, puhkamis- ning ravivõimalusi ning suurendada venemaalaste külastuste arvu Eesti spaakeskustes.

Keha ja vaimu ühendamisele pühendatud kampaania ametlikuks näoks ja kõneisikuks valiti Rahvusooper Estonia priimabaleriin ja endine Peterburi Maria teatri esitantsijanna Marina Tširkova.

Veidi enne Peterburi kampaania algust liitusid SPA Liiduga kaks uut liiget - Grand Rose Spa (Saaremaa) ning Aqua Spa (Rakvere), seega liidul on tänaseks 16 liiget kõikidest regioonidest Eestis.

Eesti SPA Liidu tegevjuht Aire Toffer sõnas, et inspiratsiooni Peterburi kampaaniaks andis mullu sügisel edukalt teostatud SPA Liidu lansseerimine Moskvas, mille tulemusena kasvas oluliselt SPA Liidu liikmehotellides Venemaa turistide arv.

«Erinevalt suurejoonilisust ja pillerkaare armastavast Moskvast, kus meie ametliku näo ja kõneisikuna astus esile estraadi supertäht Anne Veski, otsustame minna Peterburi turule klassikalise kunsti võtmes ning pöörata tähelepanu keha ja vaimu harmooniale, mida leidub nii spaas kui ka balletis.»

Projekt algas Eesti spaakultuuri tutvustava üritusega Eesti konsulaadis Peterburis, kus lisaks SPA Liidu esindajatele kõnelesid veel Eesti konsul Peterburis Maris Kaiva ja Eesti turismiesindaja Peterburis Toomas Kästik.

Kogu projekti vältel viiakse läbi ka temaatiline kampaania Peterburi meedias.

Marina Tširkova sõnul tuli talle SPA Liidu pakkumine meeldiva üllatusena ja ta oli kohe nõus kampaanias osalema.

«SPA Liit on aastaid arendanud produktiivset koostööd erinevate Venemaa partneritega turismialal, kuna merepuhkus ja ravikuurordid-sanatooriumid on ajalooliselt olnud venemaalaste, eriti suurlinnade elanike, lemmikud,» lisas Toffer.

1996. aastal loodud ja varasemalt vaid ravispaasid ühendanud liidul on tänaseks 16 liiget kõikidest regioonidest Eestis, kaasates ka moodsad ja esinduslikud heaoluspaa (wellness) fookusega spaad.

Liidu peamisteks eesmärkideks on kuurort-ja taastusravi ning heaoluspaa teenuste arendamine ja edendamine. Läbi aegade on suurt rõhku pandud kvaliteedikriteeriumide koostamisele ja rakendamisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles