Ligi: keegi pole mind nii kenasti kritiseerinud kui Josing

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken-Marti Vaher (vasakul), Jürgen Ligi ja Andrus Ansip riigikogu infotunnis.
Ken-Marti Vaher (vasakul), Jürgen Ligi ja Andrus Ansip riigikogu infotunnis. Foto: Toomas Huik

Rahandusminister Jürgen Ligi ütles Konjunktuuriinstituudi juhi Marje Josingu tähelepanekuid tema viimase aja rõõmsameelsuse üle kommenteerides, et see oli kena kriitika.

«Keegi pole mind nii kenasti kritiseerinud kui Marje,» ütles ta. «Aga kui ta mu senist tööd tunnistab ja vist isegi tunnustab,peaks ta ka usaldama ja uskuma, et saame hakkama. Prognoos pole seejuures suurem risk, eelarveregulatsioon ja mitu uut seadust on tagatis, kui mu sõna ei ole.»

Konjunktuuriinstituudi juht Marje Josing ütles laupäeval Kuku raadio saates Majandusruum, et ei mõista, kuidas rahandusminister Jürgen Ligi niivõrd muutunud on.

«Ma päris hästi ei saa mängust aru. Ma väga austan meie rahandusminister Jürgen Ligit, kes on selline maksuterminaator, väga karmi käega mees. Nüüd ma vaatan Jürgenit ja ta on selline rõõmus ja lõbus, muudkui lubab raha siia ja sinna ja kohe ei saagi nagu aru. Mees on kohe täitsa teine mees. Ma mõtlen, et mis selle taga küll peab olema,» arutles Josing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles