Omanikku vahetanud Kalevile otsitakse uut juhti

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Nilson.
Mait Nilson. Foto: Toomas Huik.

Hiljuti omanikku vahetanud AS Kalev Chocolate Factory (Kalev) tegevdirektor Mait Nilson lahkub 11. juunil ametist ning ettevõte alustab uue juhi otsingut, teatas ettevõte.

Kalevi teatel on ettevõtte juhatuse liige Marko Kaha tegevdirektori asetäitja kuni uue juhi kinnitamiseni.

«Tahan siiralt tänada Mait Nilsonit ettevõtte arendamise eest. Pikkade traditsioonidega Kalev on Eesti kõige väärtuslikum kaubamärk, mida toetab väga asjatundlik personal.

Kalevi tootmistegevus on väga hästi korraldatud ning tal on potentsiaali turgude laiendamiseks ning tootmisvõimsuse paremaks rakendamiseks,» ütles Kalevi nõukogu esimees Rabbe Wikström. Ta lisas, et ettevõtte uus juht tuleb kindlasti Eestist.

«Olen viimased viis aastat töötanud Kalevis juhtivatel kohtadel. Nüüd, peale ettevõtte edukat üleandmist uuele omanikule, olen veendunud, et Kalevi tulevik on kindlustatud ning mul on sobiv hetk juhtimisülesanded üle anda.

Minu vaated Kalevi strateegilistest suundadest ühtivad suures osas uute omanikega omadega. Nii endiste kui ka uute omanike suhtes on mul öelda ainult häid sõnu,» ütles Nilson.

Mait Nilson töötas ASis Kalev 2005. aasta maikuust, algselt tootmisdirektorina, grupi restruktureerimise järgselt aga AS Kalev Chocolate Factory juhatuse liikmena ja tegevdirektorina.

Alates 27. maist 2010 kuulub Kalev rahvusvahelisse Orkla kontserni ja on osa Orkla Fenno-Balticu divisjonist, mis on Orkla Foods Nordicu Soome ja Põhjamaade haru.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles