Helmet Palm müüs Hepa tanklaketi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raplamaa tanklaketi Hepa juht Helmet Palm tegi aastaid meelehärmi suurtele kütusemüüjatele, sest hoidis hinna mõne sendi madalamana kui teised.
Raplamaa tanklaketi Hepa juht Helmet Palm tegi aastaid meelehärmi suurtele kütusemüüjatele, sest hoidis hinna mõne sendi madalamana kui teised. Foto: Postimees.ee

Hepa kütusetanklate keti omanik Helmet Palm müüs oma osaluse osaühingus ning ei jätka enam ka juhatuse liikmena, kirjutab Raplamaa Sõnumid.

18. märtsi seisuga on Äriregistris tehtud kandemuudatus ning OÜ Hepa juhatuse liige ei ole enam Helmet Palm, vaid endine Olerex AS-i juhatuse liige Aleksander Juhanson.

28. veebruaril on Hepa OÜ vahetanud ka omanikku ning uueks omanikuks on 2012. aasta jaanuaris asutatud Bellevue OÜ. See on Olerex AS-i ühe omaniku ja nõukogu liikme Antti Moppeli ettevõte.

Raplamaal hästi tuntud tanklaketi uus omanik kinnitas, et lähiajal ei ole plaanis Hepa nime muuta ning kõik olemasolevad jaamad jäävad tööle.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles