Leht: Linnamäele kasulik seaduseelnõu jääb riiulile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Nool.
Erki Nool. Foto: Peeter Langovits

Kuigi uus koalitsioon kavatseb tõsiselt tegeleda reoveepuhastite haisuteemaga, jäeti eelmisel sügisel Reformi ja IRLi riigikogu saadikute esitatud suurärimees Margus Linnamäe kinnis­varaärile kasulik seaduseelnõu esimese lugemise järel riiulile tolmu koguma, kirjutab Äripäev.

«See on praegusel hetkel riiuli peale minev seaduseelnõu ja arvan, et ka uue koalitsiooniga jääb see riiulile. Ma tean, et uueks keskkonnakomisjoni esimeheks saav Rainer Vakra ei toeta seda eelnõu,» rääkis riigikogu keskkonnakomisjoni esimees IRLi liige Erki Nool.

Äripäev kirjutas novembris, et Tõnis Kõiv algatas läinud sügisel koos riigikogu liikmete Peep Aru, Siim Kabritsa ja Liisa Pakostaga veeseaduse ja jäätmeseaduse muutmise seaduse eelnõu, mis oleks aga kasulik suurettevõtja Margus Linnamäe Paljassaares asuvale kinnisvaraarendusele, kuid Tallinna Vee klientidele võib see tähendada 5–10protsendilist hinnatõusu.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles