Lõuna Warren Buffetiga maksab üle 200 000 dollari

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Warren Buffett
Warren Buffett Foto: AP/Scanpix

Iga-aastast online-oksjoni lõunasöögi peale miljardärist investori Warren Buffetiga juhib 200 100 dollari ehk 2,6 miljoni krooni suurune pakkumine.

Reutersi sõnul lõunastab oksjoni võitja Buffetiga veel täpsustamata kuupäeval New Yorgis Smith & Wollensky liharestoranis.
Tulud annetatakse Glide Foundationile, San Francisco Tenderloini linnaosa mittetulundusühingule, mis toetab vaeste ja kodutute toitlustamist, tervishoidu, lastehoidu, majutust ja töökoolitusi.
Eelmisel aastal võitis lõunasöögi 1,68 miljoni dollari (22 miljoni krooni) eest Toronto varahaldusfirma Salida Capital Corp. Rekordilise 2,11 miljonit dollarit (28 miljonit krooni) pakkus lõuna eest 2008. aastal Hong Kongi investor Zhao Danyang.
Buffet tegi heategevuslõunatega algust tänu oma 2004. aastal surnud esimesele naisele Susanile, kes tutvustas teda Glide´i asutajale Cecil Williamsile. Kümne varasema oksjoniga on kogutud üle 5,9 miljoni dollari (üle 77 miljoni krooni).
eBay oksjon lõpeb Eesti aja järgi laupäeva hommikul kell 5.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles