Uus numbrimäng põhjustas klooniplahvatuse

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäng 2048
Mäng 2048 Foto: Ekraanitõmmis

Kellegi Gabriella Cirulli loodud lihtne mobiilimäng veereb kulutulena üle maailma. Mäng 2048 paistab näiliselt imelihtne, kuid nõuab strateegilist mõtlemist ja on ülimalt sõltuvustekitav.

Sisuliselt on tegemist number 2 astmetega. Mängija täidab 4X4 ruudustikku, millesse ilmuvad paarisarvulised numbrid. Sarnaseid arve saab liita: 2, 4, 8, 16 jne. Eesmärgiks on mängida nii kaua, kuni õnnestub ühte ruutu saada arv 2048. Asja teeb keeruliseks see, et iga liigutusega ilmub arve ruudustikku juurde.

Nii nagu mõne aja eest laineid löönud mäng Flappy Bird, põhjustas ka 2048 klooniplahvatuse. Google Play poes on juba vist sadu sellesarnaseid, mis kõik tasuta, kuid üritavad raha teha reklaame näidates. Mängu saab mängida ka arvuti veebilehitsejas. Cirulli hoiatab oma leheküljel, et tema oma on ainus originaalne ning soovitab kloonidesse suhtuda ettevaatusega. Mängu saab proovida siin.

Hoiatus! Postimees ei vastuta, kui teie ülejäänud tööpäev raisku läheb. Soovi korral võite Cirullit raisatud aja eest tänada Paypali või Bitcoini-annetusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles