Parts: praamiühenduses ei ole ummikut, nagu väidab koalitsioonilepe

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ametist lahkuv majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.
Ametist lahkuv majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Ametist lahkuv majandusminister Juhan Parts (IRL) nentis intervjuus ERRi uudisteportaalile, et uues koalitsioonileppes on pandud idanema seemneid, mida vastutustundlik minister maha panna ei tohi.

Partsi sõnul peab uus majandusminister keskenduma kolmele ülesandele: esiteks tuleb majandust hoida jätkuvalt ja kompromissitult rahvusvahelistumise kursil, teiseks tuleb edasi kasvatada tootlikkust, seda ka avalikus sektoris ning kolmandaks peab uus minister Partsi arvates omama aru ja julgust seista vastu erihuvidele ehk kellegi kitsa äri edendamisele üldsuse arvelt, kirjutab ERR Uudised.

«Uues koalitsioonilepingus on paraku pandud idanema seemneid, mida vastutustundlik minister maha panna ei tohi. Eesti Energia tahetakse tüürida lammutustöökotta - võtta ära elektrivõrk ja põlevkivi kaevandamine,» ütles Parts.

Ametist lahkuva ministri sõnul ei ole praamiühenduse osas sellist ummikut, nagu väidab koalitsioonilepe, pigem vastupidi - pikaajaline lahendus on välja töötatud ja kooskõlastatud ka Euroopa Komisjoniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles