Elioni juht suundub juhtima TeliaSonera äriarendust Euraasias

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elioni peadirektor Arti Ots.
Elioni peadirektor Arti Ots. Foto: Elion

Elioni juht Arti Ots jätkab tööd TeliaSonera grupis, alustades 1. mail TeliaSonera Euraasia piirkonna äriarenduse juhina asukohaga Istanbulis. TeliaSonera Euraasia piirkonda kuuluvad seitse riiki - Aserbaidžaan, Gruusia, Kasahstan, Moldova, Nepaal, Tadžikistan ja Usbekistan. 1. aprillist hakkab Elioni juhtima Valdo Kalm, kes jätkab ka EMT juhina.

«Olen aidanud Euraasia strateegiat juba varasemalt kokku panna ja tajun, et selles piirkonnas on sellist ärategemise tahet, mis on võrreldav sellega, mis meil siin Eestis on. Lahe, et saan seda nüüd veelgi suuremal skaalal kogeda,» rääkis Elioni juht Arti Ots uutest väljakutsetest.

«Elionist on mul väga kahju lahkuda – olen siin pea 13 aastat olnud ja see kõik on väga omaks saanud. Hea meeskond on töö juures minu jaoks esimene ja kõige olulisem asi ning Elionis on mul sellega tõesti õnne olnud ja tundub, et ka uues kohas. Mul on hea meel, et uues tiimis on ka üks eestlane juba ees – EMTst tulnud tehnoloogiajuht Tõnu Grünberg, tänu kellele on mul sinna sisseelamine kindlasti palju kergem,» lisas Ots.

Arti Otsa uus vastutusala on alates 1. maist äristrateegia ja kommertsvaldkonna vedamine TeliaSonera grupi Euraasia piirkonnas. Piirkonda kuuluvad seitse riiki - Aserbaidžaan, Gruusia, Kasahstan, Moldova, Nepaal, Tadžikistan ja Usbekistan. Arti Otsa uus elu- ja töökoht saab olema Istanbulis Türgis. TeliaSonera grupi jaoks on tegu kriitilise tähtsusega piirkonnaga, kuna sellest piirkonnast tuleb umbes kolmandik grupi kasumist.

1. aprillist asub TeliaSonera Soome organisatsiooni Sonera tehnoloogia valdkonnas tööle ka senine Elioni tehnoloogiajuht Kalev Reiljan, äsja nimetati Telia Sonera Soome organisatsiooni juhiks eestlane Valdur Laid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles