Kiisler: inimene saab tunda end hästi vaid sobilikus keskkonnas

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Kiisler.
Siim Kiisler. Foto: Elmo Riig / Sakala

Regionaalminister Siim Kiisler ütles täna Kumus toimunud üleriigilise planeeringu «Eesti 2030+» visioonikonverentsil, et inimene saab tunda end hästi ainult elades keskkonnas, mis talle sobib ning tehes tööd, mis meeltmööda.
 


«Vabadusest valida elukohta ja tööd tuleneb kõik muu.Sellepärast vajame vabadusele tuginevat ühist visiooni Eesti pikaajaliseks arenguks,» ütles minister.

Kiisleri sõnul on pikaajalist selget visiooni vaja nii inimestele, kes vajavad turvatunnet oma elu ja töö suhtes, kui ka riigile, et teha mõtestatult pikaajalisi investeeringuid.

Ta lisas, et ühist arusaama sellest, kuhu Eesti liigub, on vaja ka investoritele, kes siin töökohti loovad ja tipptegijatele igal alal, kes võiksid tahta oma elu Eestiga siduda.


Üleriigilises planeeringus «Eesti 2030+» on uute teemadena kavas käsitleda merealasid ning lisaks linnade võrgustikule ka maapiirkondade asustust. Protsessi
käigus võib lisanduda täiendavaid teemasid, mis riigi ruumilise arengu seisukohalt vajavad lahendamist.


Kõnealuse planeeringu koostamise algatas valitsus 4.veebruari 2010

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles