Laikjõe lahkus Tez Touri tegevjuhi kohalt

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marina Laikjõe.
Marina Laikjõe. Foto: Toomas Huik

Skandaalne turismiärinaine Marina Laikjõe ei ole alates möödunud nädala reedest turismikorraldaja Tez Touri tegevjuht.

Tez Touri uueks tegevjuhiks sai Tatjana Arhipova.

Laikjõe ise oma lahkumist kommenteerida ei soovinud. «Loobusin, kuna ei jaksa tõrjuda valeväiteid, mida minu kohta levitatud on,» lisas Laikjõe.

Laikjõe edastas E24-le ka koostööpartneritele saadetud kirja, milles ütles, et otsustas turismifirma eesliinilt tagasi tõmbuda ja loobuda esindusfunktsiooni kandvast Tezi juhi kohast.

«Viimaste päevade meediakajastustes on negatiivselt kirjutatud  reisifirma Travel In tegutsemisest ning seostatud sellega mind kui  väikeosanikku ja endist tegevjuhti. Mul on äärmiselt kahju kogeda, kuidas pahatahtlikult ja põhjendamatult üritatakse läbi minu nime halvustada ka rahvusvahelist reisikorralduskontserni TEZ Tour, kes teenindab aastas kaks miljonit turisti kellest enam kui 25 000 klienti on Eestist ning kes pakub igal hooajal reise 36 sihtkohta.

Olen juhtinud Tez Tour Eesti ettevõtet alates selle asutamisest ning olnud koos meeskonnaga Tez Touri loomise, kasvamise, arendamise ja turuliidriks saamise juures. »

Viimased aastad Tez Touri tegevjuhina töötanud Marina Laikjõe oli tihedalt seotud ka pankrotiohus Travel Iniga, mille osanik on naine alates reisifirma algusaegadest olnud.

Laikjõe on  varjanud, et juhtis turismifirmat algusest lõpuni. Ise väidab Laikjõe, et läks 2008. aastast Tez Touri juhtima ning on sellest ajast olnud vaid passiivne osanik. Tegelikult käisid Travel Ini töötajate sõnul iganädalased koosolekud ettevõttes tema juhtimisel.

Travel Ini endise töötaja Kairi Kaljuvee sõnul saatis Laikjõe alluvatele pidevalt e-kirju töökorraldustega.

Laikjõe poeg Antti Laikjõe on kaks talve olnud koos oma sõbraga Goas reisifirma Travel In reisiesindaja.

Travel In sai Laikjõe juhitavalt Tez Tourilt väidetavalt ka väga soodsa hinnaga reise ning jäi lõpuks sellele ka võlgu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles