Hakatakse otsima Eesti parimat juhti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otsitakse Eesti parimat juhti!
Otsitakse Eesti parimat juhti! Foto: SCANPIX

Eesti Personalijuhtimise Ühingul PARE koostöös Pärnu Konverentsidega otsib Eesti parimat inimest juhti ning kuulutas välja konkursi «Parim juht».

Konkursile nime pannes valiti kahe variandi vahel – kas «Parim Inimeste Juht» või «Parim Juht». Lõpuks jäi peale lihtsalt «Parim Juht», kuna korraldajate arvates ei saa juht üksi saavutada head tulemust, kui ta ei suuda oma inimesi innustada ja neile tugevaks eeskujuks olla.

Korraldajate soov on, et nii mõnigi tänane «ülemus» hakkaks enam mõtlema kaasava juhtumise peale ning ühel päeval saaks temastki oma meeskonna silmis «ülemuse» asemel «juht».

Seega saab konkursile kandidaadiks esitada inimesi juhtiva juhi. Kandidaadi ülesseadmisel oodatakse eripalgelisi lugusid, kuidas töötajaid väärtustava ja targa inimeste juhtimisega on mõjutatud organisatsiooni tulemusi.

Konkursile võib esitada nii äriettevõtete, avaliku sektori, kultuuri- ja spordivaldkonna kui kõigi teiste organisatsioonide innustavaid lugusid. Seega tuleb rõhutada, et «Parima Juhi» konkurss on mõeldud kõigile juhtidele, sõltumata nende tegevusvaldkonnast ja juhitava meeskonna suurusest.

Konkursi suurimaks eripäraks on see, et kandidaatidest rääkivaid lugusid oodatakse nende vahetutelt meeskonnaliikmetelt. Parima juhi tegemised ja inimeste hinnang temale ongi tõe kriteeriumiks. Eesti parimatest juhtimis- ja personalivaldkonna ekspertidest koosnev žürii valib kolm kuni viis kõige rohkem kõnetanud lugu heast juhist.

Võitja kuulutatakse välja Pärnu Juhtimiskonverentsil 15. mail 2014.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles