Leht: Paldiski võis korruptsiooni tõttu kannatada kuni 200 000 eurot kahju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäev Paldiskis. Paldiski sadam.
Laupäev Paldiskis. Paldiski sadam. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Paldiski linna kommunaalettevõte võis kolme aasta jooksul olla firmat juhtinud kohalikule ärimehele lüpsilehmaks ning tegevusele kaasaaitamises kahtlustatakse kohaliku poliitika suurkuju Kaupo Kallast. Keskkriminaalpolitsei on algatanud uurimise, kirjutab Äripäev.

Paldiski aktiivsetele inimestele pole suur saladus, kes mis äriga linnas tegeleb ja kuidas raha kokku ajab. Igor Pivovarov on Paldiskis tuntud ärimees, kes on juba 1990. aastatest peale mitmesugust äri ajanud.

Paldiski Linnahoolduse OÜ oli ettevõte, mille juhtimine Igor Pivovarovi ajal võis revisjoni­komisjoni hinnangul tekitada linnale kahju rohkem kui 200 000 eurot. Samuti leitakse, et Pivovarovi ja teiste aktis mainitud isikute sooritatud tehingutes võis olla korruptsioonivastase seaduse rikkumisi.

Igor Pivovarov vabandas telefonis, et hoolimata varasemast lubadusest soovitas advokaat tal siiski ajakirjanikega mitte suhelda.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles