Margus Kastein hakkab lisaks Saku Õlletehasele juhtima ka Läti Aldarist

Liina Valdre
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saku Õlletehase juhatuse esimees Margus Kastein hakkab 1. juunist juhtima ka Läti õlletootjat Aldaris.

«Nii Sakul kui Aldarisel on väga tugevad juhtkonnad, mis loob eelduse selle töömudeli toimimiseks. Ootan põnevusega uut väljakutset ja head koostööd meie meeskondade vahel,» lausus Kastein ettevõtte pressiteates.

Ta rõhutas, et õlu on alati olnud osa kohalikust ajaloost ja kultuurist. «Arvestan sellega kindlasti oma töös, et nii nagu Saku Eestis, peegeldab Aldaris kui üks Läti esinduslikumaid kaubamärke kohalikku kultuuri ja ajalugu,» selgitas Kastein.

Mõlemad ettevõtted on maailma suuruselt neljanda õlletootja Carlsbergi grupi liikmed.

Aldarise praegune juhatuse esimees Veli Pekka Tennilä lahkub ettevõttest pärast 13-aastast karjääri  Carlsbergi grupis ja asub juhtima alkoholifirmat Altia.

Margus Kastein liitus Saku Õlletehasega 2008. aastal, alustades müügidirektorina. 2011. aastal sai temast Saku Õlletehase juhatuse esimees. Toiduainetööstuse valdkonnas on Kastein töötanud 1998. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles