Äärelinna uued korterid teevad müügirekordi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratiivne foto
Illustratiivne foto Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna uued korterid teevad masujärgseid müügirekordeid, tänavu müüakse Tallinnas 1200-1500 ühikut uut korterit, neist valdav enamus on soodsama hinnaklassiga elamispinnad äärelinnades, prognoosib Pindi Kinnisvara.

Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman ütles, et ostuhuvi järsku kasvu oli täheldada juba eelmise aasta esimeses pooles, kuid nüüd on toonaste ehitusjärgus majadega jõutud ka ostu-müügilepinguteni. «Analüüsides praegust broneerimistempot näeme, et 2014. aasta tuleb uute korterite turul masujärgselt aktiivseim aasta, kuna tänased broneeringud on aasta lõpus reaalsed tehingud,» sõnas ta.

«Ainuüksi Tallinna linnas müüakse tänavu 1200-1500 uut korterit. Kui lisame siia veel linna ääres asuvad alad nagu Peetri alevik või Laagris, siis suureneb see number veelgi. Samas on otstarbekas neid piirkondi mõtteliselt Tallinnaga koos hoida - tegemist on ju sisuliselt linnapiiril paiknevate elurajoonidega,» lisas Sooman.

«Järelturul on valik niru ja arendajad ei ole liiga ahneks muutunud, hoides hinnataseme mõistlikul tasemel,» põhjendas Sooman uute korterite jätkuvat menu.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles