Elektrum sai uue juhatuse esimehe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Videvik
Raivo Videvik Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Elektrum Eesti juhatuse esimeheks kinnitati Raivo Videvik, kes varem täitis ettevõttes piirkonna juhi rolli.

Elektrumi turuosa elektrimüügis on kasvanud aastaga 9,6 protsendilt 14,6 protsendini kogu riigi elektritarbimisest. Kui 2013. aasta alguses oli üle Eesti kaetud Elektrumi lepinguga u 11 500 mõõtepunkti, siis tänaseks kasutatakse Elektrumi müüdud elektrienergiat pea 45 000 tarbimiskohas üle Eesti. Kodukliendi lepingute arv on teinud sealjuures aasta taguse ajaga ligemale viiekordse tõusu.

Sarnaselt Elektrumi turuosa kasvuga on kasvanud ka Elektrumi meeskond, mis on aastaga peaaegu kahekordistunud. Videviku sõnul on selle tinginud järjekindlalt suurenev klientide hulk ning ettevõtte seatud eesmärgid.

«Oleme endale lähiaastatel võtnud eesmärgiks saavutada 20-protsendiline turuosa, kuid see ei ole meie ainus eesmärk. Meil on tõepoolest siiras soov olla elektritarbijatele heaks partneriks ning pakkuda parima hinna ja kvaliteediga teenust,» kommenteeris Elektrumi juht, märkides, et viimase kahe aasta jooksul on käimas olnud ka laiaulatuslik arendusprogramm, mis kaasajastab Elektrumi IT süsteemid ning iseteenindusplatvormi, muutes need varasemast märksa tarbijasõbralikumaks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles