Tammiste kahtlustusest: tegemist on poliitilise võitlusega

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva linnapea Tarmo Tammiste.
Narva linnapea Tarmo Tammiste. Foto: Raigo Pajula

Narva linnapea Tarmo Tammiste ennast altkäemaksu võtmises süüdi ei tunnista, tema sõnul on tegemist poliitilise võitlusega.

Ida prefektuur esitas juuni alguses Narva keskerakondlasest linnapeale Tarmo Tammistele kahtlustuse altkäemaksu võtmises, mis võis olla seotud linnapoolsete kohustuste teadlikult täitmata jätmisega.

Tammiste ütles Kuku raadiole antud intervjuus, et teda kahtlustatakse 33 900 krooni altkäemaksu vastuvõtmises. Linnapea ennast süüdi ei tunnista, tema sõnul on tegemist poliitilise võitlusega.

Viru ringkonnaprokuratuuri teatel on võimalikud rikkumised seotud Narvas Raja tänaval asuva kinnistu ostu-müügi lepinguga kaasnevate linnapoolsete kohustuste täitmata jätmisega.

Prokuratuuri teatel sai linnapea kohustuste täitmata jätmise eest aastatel 2005 kuni 2006 osaühingult Aviks Trade varalisi hüvesid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles