If hakkas jalgrattaid, lapsevankreid ja pangakaarte kindlustama

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapsevankri saab nüüd kindlustada.
Lapsevankri saab nüüd kindlustada. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

If kindlustus tõi turule uue superpaketi, mis kindlustab lisaks kodule ka kodust väljas olevat vara - näiteks aiamööbli või muruniiduki hoovis, matkale kaasa võetud jalgratta ning korvab isegi pangakaardi kaotamisest või varastamisest tingitud kulud.


Eluasemekindlustuse puhul on Eestis siiani olnud tavaks, et kindlustatud on vaid see vara, mis jääb siseruumidesse. Superpaketiga pakub If oma klientidele kaitseid, mis ulatuvad ka väljapoole koduseinu.

Nii on uue paketi kindlustuskaitsega kaetud ka rõdul või koduhoovis olev aiamööbel, muruniitja ja grillahi, samuti lapsevanker või jalgratas, mis on kaasa võetud matkale või lihtsalt poe ette rattaraami lukustatud.

Ifi varakindlustuse tootejuhi Merko Kimsto sõnul kuuluvad Eestis ainulaadsete kindlustuskaitsete hulka ka reisitõrkekaitse ehk koduse õnnetuse tõttu luhtunud reis nii välisriigis kui ka Eestis. Samuti saab superpaketiga kindlustada isegi kahjud, mis tekkivad pangakaardi kadumise või varguse tagajärjel.

«Kui kliendil peaks juhtuma kahju, mis kuulub hüvitamisele tema eelmise kindlustusseltsi tingimuste alusel, siis tagame ka selle kahju hüvitamise,»lisas ta

Ifi superpaketis on veel mitmeid olulisi võimalusi, mille puhul ei tule kliendil isegi omavastutuse tasumise pärast muretseda. Aknaklaaside purunemise, ukselukkude lõhkumise, kodu võtmete röövimise või varguse, reisitõrke ja asenduselamispinna üürikulud - kõik need kulud hüvitab If oma superpaketi klientidele ilma omavastutuseta.

Klientide huvide parimaks kaitsmiseks kaasas If uute kindlustustingimuste koostamisse ka tarbijakaitseameti, mis tutvus tingimustega ja tegi oma ettepanekuid. «Näiteks saime kiita kliendisõbraliku lähenemise eest alakindlustuse sätetest loobumisel. See aga tähendab, et kahju korral ei vähenda selts kindlustushüvitist alakindlustuse võrra, kui kodu on liiga madala summa peale kindlustatud,» rääkis Kimsto.

Ifi e-büroos saab mugavalt arvutada internetikalkulaatoris oma kodu ja vara kindlustamise hinda ja kindlustuse ise osta. Lisaks on e-büroost eluasemekindlustust ostes kindlustusmakse 15 protsenti soodsam.

If on Balti juhtiv ühe kaubamärgi all tegutsev kahjukindlustaja, kes pakub mitmekülgseid kindlustuslahendusi üle 310 000 era- ja ärikliendile Eestis, Lätis ja Leedus. If kuulub Sampo gruppi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles